A N M Ä L A N
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge-Näsets Simklubb
Simidrott

Funktionär

Vill du ha bästa plats vid bassängkanten?

Utbilda dig till tävlingsfunktionär!

 

Att kunna reglerna inom simning skapar större förståelse för simning och simtävlingar. Detta gör att det blir mycket roligare att vara med vid tävlingar vare sig man sitter på läktarplats eller står vid bassängkanten med ett tidtagarur i handen.

 

Som ni säkert har sett på simtävlingar så behövs många funktionärer runt bassängen. Vi i VNSK måste ständigt utvidga vår funktionärsbank och utbilda fler funktionärer för att vi ska kunna arrangera tävlingar. Ju fler vi utbildar desto mindre blir trycket att behöva ställa upp varje gång. Utbildningen resulterar i en funktionärslicens som intygar att ni får delta som funktionärer vid sanktionerade tävlingar i simning. Därmed kan ni även ställa upp för andra klubbar om det skulle behövas.

 

Utbildningen är gratis och det behövs inga förkunskaper i simning för att utbilda sig till tävlingsfunktionär.

 

Att lära sig mer om simning och simtävlingar medför en närmare kontakt och förståelse för ditt barns intresse. Funktionärsutbildningen skapar också en härlig klubbkänsla då du lär känna andra simintresserade föräldrar.

 

Bli en del av VNSK’s tävlingsverksamhet, din medverkan är viktig för att klubbens egna tävlingar ska kunna genomföras och bli bra arrangemang.

 

Anmäl ditt intresse genom att maila till vår Funktionärsansvarige, Emma Lennartsson, på emmisen80@gmail.com

 

Tack för att DU ställer upp som funktionär i VNSK!

 
Anmälan
Partners