A N M Ä L A N
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vellinge-Näsets Simklubb
Simidrott

Trygg förening

 

Vad innebär det att vara en trygg förening?

Det betyder att man som vårdnadshavare ska vara så trygg man kan vara att ha sitt barn i verksamheten. Som ledare i föreningen ska man känna att man är trygg i sitt uppdrag. Som aktiv ska man känna sig trygg till och från träning, i träning och tävling genom att det finns bra vuxna runt omkring. 

 

Alla ledare SKA lämna in registerutdrag från belastningsregistret för att få ha förtroendet att vara tränare/ledare för barn och unga.

 

Vi har en värdegrund som ALLA i föreningen ska ha kunskap om och jobba med i verksamheten. Glädje – Gemenskap – Respekt – Rent spel

 

Att föreningen har en krishanteringsplan om det otänkbara händer och en handlingsplan hur vi agerar.

 

Vi har policys runt olika ämnen i föreningen.

 

Vi utbildar kontinuerligt inom vår idrott och de grunddokument som idrotten vilar på. Idrotten vill, Rekommendationer för barn och ungdomsidrott och Skapa trygga idrottsmiljöer. Vi tar stöd i viktiga frågor av förbund, Svensk simidrott, SkåneSim och RF-SISU Skåne. 

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vellinge-Näsets Simklubb, 28/06 12:27 
Vellinge-Näsets Simklubb, 12/06 17:50 
Vellinge-Näsets Simklubb, 04/06 08:27 
Vellinge-Näsets Simklubb, 25/04 09:00 
Vellinge-Näsets Simklubb, 22/04 16:27 
Vellinge-Näsets Simklubb, 17/04 15:10 
 
Anmälan
Partners