Hoppa till sidans innehåll

Information om Lek & Plask i Vellinge-Näsets SK


Till Lek & Plask ska barnet vara 4 år fyllda, målet med Lek & Plask är att ge barnen vattenvana samt känna tryggher i, omkring och under vatten. Trygghet och vattenvana är grunden för att barnen ska lära sig att simma. Vi vill att barnen lär sig simma för att det är roligt att förflytta sig i vatten och den grunden lägger man i Lek & Plask.! Vi tar simmärken från Baddaren till Delfinen.

Terminsavgiften återbetalas endast till viss del och man har de tre första veckorna på sig att meddela oss detta. Vi tar ut 100:- plus 25:- per vecka dock gäller det bara under de tre första veckorna.  Efter dessa veckor återbetalas inga pengar.

Tag gärna kontakt med oss om du vet med dig att just ditt barn har speciella behov, vi har då lättare att möta de problem som eventuellt kan uppstå för just ditt barn.

Lämning och hämtning av ert barn:

·         Barnet lämnas ombytt och duschad inne vid undervisningsbassängen av er föräldrar på de tider ni fått vid inskrivning av ert barn.

·         Om barnet blir lämnad av mamman eller annan kvinnlig anhörig skall man byta om i simklubbens omklädningsrum för damer 7 – 8.

·         Är det pappa eller annan manlig anhörig som lämnar är det simklubbens omklädningsrum för herrar 1 – 2.

·         Om det inte är samma som lämnar som skall hämta? Ta med barnets väska med ombytet in till undervisningsbassängen så blir det inga problem vid hämtningen.

·         Det är viktigt att säga till tränarna om någon annan skall hämta barnet. Vi ser helst att det är samma som lämnar och hämtar. All lämning och hämtning sker i undervisningsbassängen och inga barn får lämna denna förrän ni är där.

Under barnets lektion:

Det finns inga möjligheter för oss att låta föräldrar vara med i undervisnings lokalen, dock finns möjligheten att själv passa på att ta ett dopp under tiden vi tar hand om ert barn. Detta kräver att man betalt entréavgift till badet.  Se information från badet.  För er som endast lämnar och hämtar ställer vi ut en passagebiljett som gäller under tiden för ombyte och hämtning av ert barn 20 minuter för in och 20 minuter för utpassering. Är ni inte ute i rätt tid kan badet komma att ta ut en entréavgift. Det gäller även om man glömt sitt passerkort. Vid förlorat kort måste man kontakta VNSKs Kansli för att få ett nytt.  

Vi ser fram emot en givande och lärorik tid !

Välkommen till Lek & Plask

 

Det är alltid roligt på Lek & Plask!

0da84c9959

Uppdaterad: 10 OKT 2016 13:53 Skribent: Gustav Nyrenstedt

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info