Hoppa till sidans innehåll

Bra att veta!


Den svenska simlinjen

Vår simskola är inspirerad av Svenska Simförbundets Simlinje. Här på hemsidan kan ni läsa om vår simskola och vad vi gör i våra olika grupper under "våra grupper":  https://www.vnsk.se/Simskola/varagrupper/

Sportadmins medlemsapp

VNSK använder SportAdmin som vårt medlemsregister. I Sportadmins medlemsapp kan du som förälder hitta kallelser, grupptillhörighet, scheman, kontaktinformation med mera. I appen kan du även följa dit barns utveckling, under utmärkelser kan man se vilka simmärken barnet klarat och vilket märke det håller på med för tillfället.

Ladda gärna redan nu ned appen:

Appstore (iOS): 
https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Försäljning av simmärken
Vi brukar ha simmärkesförsäljning vid två tillfällen under terminen (se kalender för preliminära datum). Vid märkesförsäljningen använder ni Sportadmins medlemsapp för att visa vilka märken barnet har klarat.

Badhuset och föreningen
VNSK som arrangerar simskolan är inte ansvariga eller involverade i driften av badhuset.

Avgiften ni betalar för simskolan avser endast undervisningen, vill man bada utöver simskolan måste man betala inträde till badet. Detta gäller självklart också om du som medföljande förälder vill bada under tiden som ditt barn har lektion. För närvarande är badet stängt för allmänheten vilket innebär att det inte är möjligt att bada i anslutning till lektionen.

Alla som vistas i simhallen måste följa badhusets regler. Det gäller bland annat följande:

  • Från det år barnet fyller sju år (alt börjar åk 1 i skolan) rekommenderar vi att pojkar byter om och duschar i herrarnas omklädningsrum/duschrum och flickor i damernas omklädningsrum/duschrum
  • Duscha och tvätta hela kroppen utan badkläder innan badet
  • Skärmförbud råder i simhallen

 

Kontakt och hemsida

Har ni frågor eller funderingar kring simskolan så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss. Lättast att nå oss är via mail This is a mailto link. Här svarar vi alla helgfria vardagar så fort vi hinner.


 

 


 

Uppdaterad: 12 SEP 2017 19:07

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info