Hoppa till sidans innehåll

Ny tränare - Hanna Jörlund

27 MAJ 2021 14:37
VNSK satsar på framtiden och anställer en tränare till vår tävlingsverksamhet - Hanna Jörlund. Hanna kommer närmast från Järfälla simsällskap och vi är mycket glada och nöjda att hälsa henne välkommen till Vellinge
  • Skapad: 27 MAJ 2021 14:37

Såhär presenterar Hanna sig själv:

Mitt namn är Hanna Jörlund och jag är 29 år. Jag är född och uppvuxen i Malmö men kommer närmast från Järfälla där jag bott, utbildat mig och arbetat sedan 2013. Jag har en kandidatexamen i Idrottsvetenskap från Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm. De senaste 2,5 åren har jag arbetat i Järfälla Simsällskap där jag haft ansvar för föreningens Sim & Lek verksamhet med 280 barn. Samtidigt har jag också tränat en Sum-Simgrupp i åldern 13–15 år. 

Jag har själv simmat hela mitt liv. Simningen har givit mig många fantastiska upplevelser och tagit mig till många spännande platser. 2017 valde jag att avsluta min simkarriär efter att ha bott och tränat i Malmö, Perth och Stockholm samt simmat SM i 11 år. 

 

Jag ser framemot att börja min anställning i Vellinge-Nästes Simklubb, träffa nya kollegor och simmare och vara en del i att utveckla föreningen och simmarna mot nya mål.

Vi säger VÄLKOMMEN till Hanna!

Skribent: Jessica Nordefell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info