Hoppa till sidans innehåll

Hem

Vi kan börja terminen 1 feb (i begränsad omfattning) - VIKTIG!!!

29 JAN 2021 13:48
Vanningen öppnar nu för barn- och ungdomsidrott (födda 2005 och senare) vilket gör att simskolan äntligen kan starta. Som så mycket annat under den rådande Corona-epidemin är inte allt som vanlig.
  • Uppdaterad: 29 JAN 2021 13:48

Det besked vi har att förhålla oss till nu är att simhallen och därmed simskolan omfattas av Pandemi-lagen. Det påverkat inte själva simundervisningen utan de problem som uppstår avser in- och utpassering till simhallen där många personer under en begränsad tid skall förflytta sig på en liten yta.  Vi har därför, liksom många andra sim-föreningar, valt att inleda terminen med att erbjuda simskola varannan vecka för de flesta grupperna.
Vi följer utvecklingen noga och hoppas självklart att varannan vecka undervisningen endast skall pågå under en begränsad tid. Vi kommer att fatta beslut löpande och har bland annat möjlighet att förlänga terminen. Redan nu kan vi meddela att vi kommer att erbjuda undervisning även under sportlovsveckan (vecka 8, 22-28 feb).

Varannan vecka upplägget innebär att vi kommer att ha fler instruktörer per barn i verksamheten.

Pandemilagen ställer stora krav på oss och vi måste alla hjälpas åt för att vi skall kunna leva upp till lagkraven, detta gäller inte minst kravet att varje besökare inom varje avgränsat utrymme, ska kunna disponera minst 10 kvadratmeter av den tillgängliga ytan.

Läs välkomstbrevet som vi har skickat för en mer detaljerad rutinbeskrivning. Vi har skickat ut mejl till alla simmare om du simmar jämn eller udda veckor också.

Vi hoppas på er förståelse – tillsammans skall vi se till att genomföra denna simskoletermin på allra bästa sätt!

Skribent: Li Yin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info