Hoppa till sidans innehåll

Hem

Uppdatering av vårt föreningssystem innebär nya betalningsrutiner

30 NOV 2018 14:13
VNSK har sedan flera år tillbaka använt Sportadmin som sitt föreningssystem. I dagarna kommer vi att uppdatera till en ny version av systemet, Kansliservice.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2018 14:13

Syftet med uppdateringen är att vi vill följa med i den digitala utvecklingen och därmed skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Ju mindre tid vi behöver lägga på administration ju mer tid kan vi ägna åt det vi älskar och är bra på – simundervisning!

En nyhet för dig som medlem är att vi nu kommer kunna erbjuda en Medlemsapp där du bland annat kommer att kunna följa ditt barns utveckling och märkestagning. Här kan du även se dina betalningar, följa barnets närvaro och mycket mer. Mer information om appen kommer när vårterminen startar.

Uppdateringen innebär också att vi inför nya betalningsrutiner. Föreningens fakturor kommer i fortsättningen att hanteras av finansbolaget Billmate. Notera att Billmate kommer att ta ut en administrationsavgift (för transaktionskostnader och automatiserade funktioner) som kommer att läggas på simskoleavgiften:

Fakturabelopp

 Administrationskostnad

0-100 kr

9 kr

101-200 kr

19 kr

201-400 kr

29 kr

401-700 kr

39 kr

701-1500 kr

49 kr

1501 kr och mer

59 kr

 I samband med anmälan kommer det att erbjudas tre olika betalningsmetoder – kort-, faktura- eller delbetalning. Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar, betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr.

För att undvika onödiga påminnelseavgifter rekommenderar vi alla våra medlemmar att om möjligt betala via kort.

När du har gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse och betalningsinstruktioner via mail – glöm inte att kontroller skräpposten om du inte får mailet i din ordinarie inkorg.

Anmälan är alltid bindande, vill du säga upp platsen måste du meddela detta via mail till This is a mailto link innan fakturan förfaller.

Skribent: Jessica Nordefell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info