Hoppa till sidans innehåll

Hem

Problem med anmälan till simskolan

12 DEC 2018 19:28
Vi vill be alla medlemmar om ursäkt för att betalningsfunktionen inte fungerade som den skulle idag. Vi har uppmärksammat vår samarbetspartner Sportadmin på detta och de lyckades lösa situationen efter en liten stund
  • Uppdaterad: 12 DEC 2018 19:28

Tyvärr var det många som hann anmäla sig och blev drabbade. 
Detta drabbade endast de som betalade via kort. Har du fått en betalningsbekräftelse vet du att din anmälan gått igenom.

Vi har försökt hjälpa så många vi har kunnat under dagen. Tyvärr har inte alla fått exakt den/de platser som önskats, men vi måste tänka på säkerheten och kan inte överboka våra grupper så att vi riskerar att inte instruktörerna kan ha översikt över alla barnen.

I flera fall har pengar reserverats från kontot utan att bokningen gått igenom. Denna reservation kommer att släppas inom 1-2 bankdagar.
Har du INTE fått en betalningsbekräftelse har INTE din bokning gått igenom!

Eftersom många drabbades gick våra telefoner varma idag och en del kom inte fram till oss. Vi har nu svarat på alla mail som kommit innan kl 15 idag.

Är det fortsatta frågor får ni gärna kontakta oss på This is a mailto link alternativt via telefon (se förstasidan för våra telefontider).

Vi försöker svara på mail så fort vi kan under morgondagen (torsdag) och vi är tre personer som svarar på telefonsamtal. 

Skribent: Jessica Nordefell
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info