Hoppa till sidans innehåll

Hem

Ny verksamhetsansvarig i VNSK

29 JUL 2016 18:43
Jessica Nordefell tillträder en ny tjänst som Verksamhetsansvarig den 1 augusti.

Jessica har en gedigen simmarkarriär bakom sig och hon har arbetat med simundervisning på många nivåer, är utbildad ekonom och dessutom kursledare inom SkåneSim.
  • Uppdaterad: 04 NOV 2016 12:03

Förutom verksamhetsansvar ska Jessica vara huvudtränare för T5. Detta innebär att Per Skarin kommer att ha en mer renodlad tjänst som tävlingsansvarig och dessutom vara huvudtränare för grupperna T6 & T4. Resterande tävlingsgrupper behåller sina huvudtränare.

Vi hälsar Jessica hjärtligt välkommen till VNSK!

Så här presenterar Jessica sig;

Jag heter Jessica Nordefell och är 46 år. Bor i Åkarp med min familj, man och två barn. Mina barn är 14 och 16 år gamla och den yngre sysslar med fotboll medan den äldre simmar.

Jag började min simkarriär i SK Ran i slutet på 70-talet. Där simmade jag bl a med Robban (Vellinges T7tränare) som lärde mig att använda benspark i spurten och tack vare detta lyckades jag ta ett JSM-guld. Jag simmade även i MKK & avslutade min simbana i Las Vegas, USA på College i 4 år. Tack vare simningen fick jag en underbar upplevelse i USA och en utbildning inom ekonomi.

När jag kom tillbaka till Sverige började jag som tränare i simiaden- och sedan SUM-SIM-grupper i MKK. I slutet av 90-talet jobbade jag som breddansvarig i MKK under ett antal år.

Under ca 10 år jobbade jag med ekonomi och endast med simningen som arvoderad tränare samt som kursledare för SkåneSim. Kursledare för SkåneSim har jag varit sedan början på 2000-talet.

2010-2014 jobbade jag som breddansvarig i SK Sydsim i Burlöv och det är också där jag fortfarande har en simiadengrupp på kvällarna.

Jag är jätteglad att jag fått en möjlighet att komma tillbaka till simningen på heltid i en förening på frammarsch. Jag hoppas att jag kan tillföra föreningen struktur och organisation då jag känner att detta är två av mina styrkor.

Det ska bli roligt att lära känna alla som är involverade i VNSK!

Skribent: Gustav Nyrenstedt
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info