Hoppa till sidans innehåll

Hem

Kickoff i Broby!

21 AUG 2013 13:22
Nu har vi hittat en ersättning för Rönneracet. Vi åker gemensamt med hela klubben ut i vildmarken på jakt efter en mytomspunnen bassäng. Lördagen den 7 september bär det iväg...
  • Skapad: 21 AUG 2013 13:22

...till Broby. Här genomförs Göingeplumset i Brobys lilla simhall. Tävlingen är för alla åldersklasser och simmas på 4 banor. Distanserna är 50m av varje simsätt samt 100m medley. Givetvis ska vi simma så många lagkapper vi bara kan!

 

Vi åker gemensamt i stor buss upp till Broby tidigt på lördag morgon (samling på Vanningen 06.00) och med oss har vi vår eminenta föräldrasektion som kommer att ordna med lunch till oss där uppe!

 

På kvällen efter avslutade tävlingar kör bussen oss tillbaka till Vanningen, och vi bör bara tillbaka vi 8-tiden trötta och glada.

 

Vi behöver veta hur många som kan följa med, vi har c:a 50 platser i bussen. I första hand avseett för simmare, men om det blir platser över kan givetvis även föräldrar åka med. Senast den 30/8 behöver vi veta om du kan åka med. Anmäl er via tävlingskalendern eller maila direkt till This is a mailto link

 

Häng med norrut!

Skribent: Per Skarin

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info