Hoppa till sidans innehåll

Hem

Ändring i helgschemat Undervisningsbassängen

12 AUG 2014 10:15
Vi ändrar i schemat för våra kurser i Undervisningsbassängen på lördagar och söndagar från och med denna termin. Detta för att försöka optimera den begränsade tid vi har för utnyttjande av "varm-bassängen". Genom denna förändring kan vi erbjuda..
  • Skapad: 12 AUG 2014 10:15

..fler barn möjlighet att delta i vår simskola. Idag har vi kö och  kan tyvärr inte erbjuda alla som vill en plats i vår simskola. Det är detta vill vi försöka ändra på!

Det innebär för dig som redan har en plats i simskolan att din starttid kommer att förändras något. Det handlar om några minuter tidigare eller senare. Samtidigt blir lektionerna något längre även om tiden i bassängen är densamma. Ni som berörs av detta ska ha fått information via e-post.

Genom att göra detta kommer vi att kunna starta upp ytterligare 4 kurser i undervisningsbassängen och därigenom erbjuda fler barn en plats i simskolan. Detta har blivit möjligt genom att vi tillför resurser i form av personal som kommer att ansvara för upprop, uppvärning m.m. Allt för att detta ska fungera lätt och smidigt. Vi har även fått några minuter till i bassängen till förfogande.

 

Observera att detta endast gäller kurserna i Undervisningsbassängen, i Sportbassängen (25:an) gäller samma tider och schema som tidigare. Ni som berörs av detta ska ha fått informationen på e-post.

 

Vi hoppas och tror att ni ska uppskatta denna nya satsning, och vi ser fram emot att få lära ännu fler att simma. Välkomna tíll vår förening!

 

VNSK

 

 

Skribent: Per Skarin

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info