Hoppa till sidans innehåll

Föräldrasektionen - vilande


Föräldrasektionen är till för att ge simmarna något roligt utöver själva simträningen.

I styrelsen sitter föräldrar med barn från olika simgrupper. Vår största tillställning är den årliga julfesten med det fantastiska luciatåget. Föräldrasektionen brukar också bidra till olika arrangemang såsom video- och pizzakväll, bowling och biobesök.

Alla grupperna blir dessutom sponsrade till någon aktivitet i samband med sina läger.

En tradition som vi håller på är en lägerresa till Immeln för alla bokstavsgrupperna. Vi bor på kommunens anläggning och har fantastiskt roliga dagar tillsammans. Vi har olika aktiviteter där vi stärker vår teamkänsla genom att blanda upp alla åldrar och låta dom göra saker gemensamt. Brännboll, strutboll, bacilljakt, music-quiz och kola-leken är några av våra aktiviteter så här långt. Kanotpaddling, bad och lite "chillning" hinns också med. Ungdomarna kommer hem trötta och utarbetade...och så även vi vuxna! Men jättenöjda och fulla av nya minnen och intryck. Det är verkligen ett privilegium att få vara med dessa fina ungdomar!

Våra aktiviteter finansieras genom medlemsavgifter, lotterier och sponsring. Vi tar gärna emot priser till våra lotterier. Hör bara av er till oss! För 100 kr/kalenderår stöttar ni vår verksamhet och blir medlem i föräldrasektionen. För medlemmar ges ibland olika förmånliga erbjudanden. Beloppet sätts in på vårt bankgiro nr
5444-3585 (glöm inte skriva ditt namn) eller lämnas till någon av nedanstående ledamöter !

Välkomna till oss !

 

 

 

Uppdaterad: 27 NOV 2017 21:18 Skribent: Lena Persson

Postadress:
Vellinge Näsets SK - Simidrott
Vanningen
23536 Vellinge

Kontakt:
Tel: 040457860
E-post: This is a mailto link

Se all info

Partners

 

ea30f5c809

 

 

02d0731634